"Как вы заеб*ли… Полицию вызову!": Ветеран АТО розповів, як водій маршрутки зірвав "джекпот", відмовившись везти учасників війни

Пільговики, яких так ненавидить маршрутник, виявилися за сумісництвом поліцейським та представником "Укртрансбезпеки".

У Києві водій маршрутки, ображав учасників бойових дій, став об'єктом уваги поліції і Держслужби України з безпеки на транспорті. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив ветеран АТО Мартін Брест, передають Патріоти України.
За його словами, маршрутчик в переповненому салоні вимагав від пасажирів демонструвати посвідчення, що дають право на пільговий проїзд. Твердження про те, що документи покажуть на виході, прохання почати рух і штучно не створювати пробки на дорозі, ігнорував.

«- Показываем или выходим! — слышится из-за спин. Спины молчат, спины едут на работу, — Или стою, пока не покажешь!

И маршрутка реально начинает останавливаться где-то на Щусева, распихивая легковушки. Сзади сигналят, людей качает в салоне…», — описав ситуацію Брест.

Він показав водієві посвідчення учасника бойових дій. Аналогічну «корочку» пред'явив ще один пасажир. Але маршрутник захотів дізнатися термін дії документів. Дізнавшись про те, що вони безстрокові продовжив висловлювати своє невдоволення.

«- Как вы заеб@ли… — говорит маршрутчик в пространство, — Как же вы заеб@ли… пенсионеров вози, этих вози, нихто них@я не компенсирует, всем должен.
— Считай это вкладом в нашу войну. Та поехали вже, по дороге поплачем.
— Проверить бы эти все ксивы ваши… половина ж не воевала…
— Ты проверять будешь?
— А если и я? — маршрутчик оборачивается, и я наконец-то вижу его лицо. Красные прожилки, прозрачные блестящие глаза…», — продолжив Брест.

В результаті з'ясувалося, що водій, ймовірно, вживав алкоголь.

«- Полицию вызываем? — маршрутка гомонит все громче, а дядька с палкой топает ногой, и мне приходится перекрикивать.
— Вызывай. И трансбезпеку тоже, сразу! — взрывается водитель. Я улыбаюсь.
— Полиция. Доброго ранку.
— Ого — наконец-то произносит первые слова мужик-убдшник позади меня. Шуршит курткой, снова просовывает руку, уже с другой обложкой, — У тебя сегодня прям джекпот на маршруте. Укртрансбезпека», — закінчив розповідь ветеран.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...