Какое-то внезапное и общенациональное единение - Дейнега на прикладі Авдіївки пояснив, чим відрізняється Україна від "ДНР"

Українці ще більше згуртувалися, надаючи допомогу постраждалим від обстрілів мешканцям Авдіївки.

Ілюстрація:http://novynarnia.com/

Складна ситуація в Авдіївці об'єднала українців в процесі надання допомоги постраждалому місту. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів засновник волонтерської організації "Повернись живим" Віталій Дейнега, передають Патріоти України.

"Тонни гуманітарки їдуть жителям Авдіївки з усієї України від звичайних людей. У Дніпрі довгі черги людей, що здають кров для наших 300-х. Vodafone сам поповнив рахунки мешканцям Авдіївки і військовим, щоб вони гарантовано могли дзвонити (відчувається ніжна рука Вікторії Рубан в цьому рішенні). Тепловізори, грілки, приціли від різних волонтерських організмів приїхали в промзону і не тільки. Люди з усієї країни на це скинулися. Якесь раптове і загальнонаціональне єднання", - зазначив він.

"У "тієї" сторони підірваний черговий упир з верхів "міліції ЛНР", і практично розбитий батальйон "Сомалі", його псевдо-командир "Гіві" поранений. А місцеві платять "ополченню", щоб ті не стріляли градами з їх дворів. Поки платять, я думаю що скоро почнуть і з вікон стріляти", - додав Дейнега.

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...