Камені з неба: Окупованому Криму загрожує нова хімічна аварія

Неподалік "Кримського Титану" знову забруднене повітря, людям немає чим дихати. Чергові викиди загрожують новою еклогічною катастрофою, пише RoksolanaToday&Крим у Твіттері, повідомляють Патріоти України.

Неприємний запах відчуваться у селі Перекоп, неподалік хімічного заводу. "Перекоп - село на березі кислотоприймача "Титана" вже накрило. А ще не весна. Люди, рятуйте дітей! Біжіть на материк!", - написав блогер і на доказ опублікував скріни з пабліків, де місцеві жителі повідомили, що в районі Перекопу стоїть страшний сморід.

У коментарях блогер додала інформацію від жителів окупованого Армянська, які також скаржилися на жахливий запах. "Поки ніби не відстійник. Вчора цілий день вітер був з боку заводу на Перекоп і Армянськ. Дим йшов з труб цілий день в цьому напрямку, тому і смерділо", - додав блогер.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...