''Камені з неба'': Окупований Крим спіткало нове лихо (фото, відео)

В анексованому Криму 26 грудня трапився обвал гірської породи на трасі Ялта-Севастополь, у зв'язку з чим виникли проблеми з автомобільним рухом. За даними прес-служби окупаційного уряду Севастополя, тритонні камені і ґрунт зі схилу обвалилися на 47-му км в районі Ласпі, повідомляють Патріоти України.

"За попередніми даними жертв і постраждалих немає. На місці працівники ДАІ гарантують безпеку і організацію дорожнього руху. До усунення наслідків, на ділянці реверсивний рух по одній смузі", — уточнили у відомстві.

На ділянку у зв'язку з подією стягнули аварійні служби, управління МНС по Криму і ДАІ. Судячи з кадрів, які очевидці опублікували в соцмережах, валуни, що лежать на дорозі, могли об'їхати тільки легкові автомобілі.

Користувачі мережі відреагували на подію у Криму. Так, блогер RoksolanaToday&Крим пише, що "В районі мису Сарич трасу Севастополь-Ялта засипало камінням з неба".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...