Камені з неба: В окупованому Криму почали гинути дикі тварини (фото, відео)

Окупанти спровокували чергову екокатастрофу в Криму, повідомляють Патріоти України.

Через видобуток піску на плавнях Нижньо-Чурбашенського хвостосховища, гинуть дикі тварини, передає кримське ЗМІ Керчь.ФМ. В місцевих жителів почалися загострення хвороб дихальних шляхів.

"Судячи за хімічним складом хвостосховища, діяльність по розкриттю провокує різні захворювання, в тому числі викривлення носової перегородки, що перешкоджають носовому диханню, дисплазія і лейкоплакія шийки матки, новоутворення злоякісні молочних залоз, жіночих та чоловічих статевих органів, амбліопія"-, кажуть кримські медики.

Вони також зазначили, що в їх пацієнтів почастішали загострення хронічних хвороб бронхолегеневої системи з частотою загострення 2 і більше разів за календарний рік та почалася алергія.

За словами кримських журналістів та екологів хімічні речовини, які містяться у відстійнику окупанти викидають в море та на центральний міський пляж.

Готуючи цей матеріал кримські журналісти виявили біля хвостосховища двох мертвих лисенят. Поки невідомо, від чого загинули тваринки. Жителі анексованого півострова обурені видобутком піску.

Джерело: Керчь.ФМ

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....