"Камеру тобі в ж*пу засуну!" У Маріуполі поліцейський "накинувся" на водія (відео)

Правоохоронець буквально виволік водія з його автомобіля і почав суперечку.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

У Маріуполі розгорівся скандал між інспектором патрульної поліції і водієм. Поліцейський зупинив автомобіль і попросив показати документи, проте водій був не згоден з причиною зупинки і відмовився пред'являти права "без законних вимог". Відповідне відео було опубліковане у групі Facebook Маріуполь City, повідомляють Патріоти України.

На записі видно, як поліцейський звинуватив водія в тому, що він не пропустив людей на пішохідному переході, однак водій спростовував факт порушення правил дорожнього руху. "Я нічого не порушував, хлопці, давайте розглядати це", - заперечив водій. На відео також видно, як інспектор після прохання водія показати його посвідчення поліцейського витягнув його з машини.

"Я вас тричі попросив нормально ... Чуєш, я тобі ще раз кажу, я тобі ось цю камеру твою тобі в ж * пу засуну, зрозумів?", - пригрозив інспектор.

У коментарях до посту з відео користувачі відзначили, що і водій, і поліцейський вели себе неналежним чином. "Він не мав права діставати його силою з машини і погрожувати, інспектор порушив купу правил процедури огляду і спілкування з водієм", - висловив свою точку зору Сергій Парамонов.

"А де беззаконня? На вимогу поліції громадянин зобов'язаний пред'явити документи. Якщо щось не подобається в діях співробітника поліції потрібно звертатися до відповідних органів і складати заяву", - впевнений Олександр Костюченко.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...