Камінь в тренера-невдаху збірної України: Екс-футболіст "Карпат" пригадав як посилали Фоменка на три літери

Екс-захисник ЦСКА розповів, як посилали Фоменка "на х*й".

Фото: zik.ua

Екс-захисник "Карпат", ЦСКА Сергій Танасюк розповів як йому свого часу працювалось з тепер вже екс-наставником збірної України Михайлом Фоменком, повідомляють Патріоти України з посиланням на ua.tribuna.com.

– Фоменко був досить агресивним захисником. А як тренер?

– Матюкатися, покричати міг – питань нема, але битися – ні. Був у нас в ЦСКА цікавий момент з вірменом Сукіасяном. Фоменко на тренуванні зробив йому зауваження, Ерван почав пручатися й Іванович крикнув: "Йди на х*й з поля" . А цей каже: "Сам іди на х*й". Потім збори командні – інцидент все-таки. Вірмен каже: "Всі ж чули – він мене послав, а я навіть таке рідному татові не дозволю. Які претензії?". Фоменко каже: "Добре, я вибачаюся".

– У ваші часи Фоменком могли крутити зверху? Як у ситуаціях з Зінченком, Тимощуком, "росіянами".

– Фоменко – авторитет, але діалогу з тренером в мене ніколи не було. Людина постійно ходить замкнена в собі, ніколи не посміхається. Думаю, ним сильно не покрутиш. Куди би він не йшов, всюди ставив свої фінансові умови і всюди вирішував завдання. Не дали грошей – розвернувся і пішов. Рівень збірної – можливо, інший, і він там був залежним.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...