Канабіноїди, але виключно корисні

Мішель Терещенко відреагував на кпини у з приводу пропозиції створення центру лікування марихуаною.

Як відомо, два тижні тому, на своїй FB – сторінці «європейський» мер Глухова заявив, що за три місяці у його славному місті має розпочати роботу перший в Україні центр канабіноїдної терапії. Це повідомлення викликало доволі суперечливу реакцію, зазначають «Патріоти України».

Більшість користувачів, взагалі, підняли на сміх новацію, розцінюючи її як черговий прояв дивакуватої натури «цього чи то українця, чи – француза». Соцмережі заполонили демотиватори і карикатури на тему «глухівський мер і коноплі», а сама ідея, по суті, стала мемом. Пролунало й питання, із чого виробляти марихуану, адже т. зв. дводомні сорти селекції місцевого НДІ Луб`яних культур практично не містять тетрагідроканабіноїдів.

Мішель був вимушений дати публічні роз’яснення у Інтернеті та місцевих ЗМІ, де всіляко підкреслював, що він і його послідовники мали на думці використовувати не наркотичні сполуки, а виключно корисні канабіноїди, котрі начебто допомагають у лікуванні раку, розсіяного склерозу, хвороб Альцгеймера і Паркінсона, і навіть (увага!) – подоланні наркотичної та алкогольної залежностей.


Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...