"КантНаш!": У Калінінграді студент "підтримав" німецького філософа (фото)

Сергій Румянцев із плакатом вийшов до пам'ятника Іммануїлу Канту.

Студент підтримує Канта. Фото: Радіо Свобода.

Сергій Румянцев, студент-заочник Балтійського федерального університету імені Канта, вийшов до раніше спаплюженого пам'ятника Іммануїлу Канту з пікетом, повідомляють Патріоти України.

Він приніс плакат з написом: Кант (точно) наш!

"Я хочу сказати цим, що Кант такий же уродженець нашої землі, як і всі ми. І Калінінград, Кенігсберг - це неважливо. Невідомо, чому деякі особи намагаються, вже втративши останню логіку і розум, описати його як ворога Росії. Вже кого-кого, а Канта дуже складно назвати ворогом Росії. Ним можна і потрібно пишатися", - сказав студент.

Він зазначив, що вже двічі збирався вийти на акцію і двічі в поліції йому "не радили" цього робити, сказавши, що проведення заходу поведе за собою накладення великого штрафу в розмірі від 10 до 20 тисяч рублів. "Плануємо провести захід ближче до наступних вихідних", - розповів він.

Нагадаємо, 27 листопада в російському Калінінграді вандали облили фарбою могилу і пам'ятник філософу Іммануілу Канту, а також меморіальну табличку, залишивши листівки, в яких мислителя називають "зрадником російської землі".

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...