Кара небесна: На Росії Апокаліпсис - поламані будівлі, розірваний теплохід, людські жертви (відео 18+)

Надпотужний ураган накрив російський Алтай. Рятувальні служби виявились не готовими, таксисти підняли ціни на проїзд втричі.
Апокаліпсис в Росії: обрушилися будівлі, розірвало теплохід, є жертви

Цей небачений по силі ураган вже охрестили апокаліптичним. Дуже постраждало місто Барнаул, повідомляють Патріоти України.

Стихія накрила столицю Алтайського краю близько 21.00 за місцевим часом. Шквальний вітер досягав швидкості 30 м/с. Ураган вивертав з коренем дерева. В результаті поривів впав баштовий кран, загинув кранівник.

Крім того, знесено рекламні щити, частково зруйновано будівлю Палацу одруження, пошкоджено автомобілі. У деяких торгових центрах знесло дах.

Ураган

За повідомленнями ЗМІ, без електропостачання залишилися близько 35 тисяч людей і сім соціально значущих об’єктів.

Під час бурі від прогулянкового теплохода “Мурена” відірвалася платформа з людьми на борту і пішла у вільне плавання по Обі. Через якийсь час платформу прибило до берега в декількох кілометрах від Барнаула. Є постраждалі.

“В даний момент їх везуть на теплоході назад в Барнаул. Є думка, що керівництво річкового вокзалу хоче замовчати цю ситуацію. Люди реально думали, що платформа перевернеться і вони всі потонуть, причому на місці куди прибило платформу не було ні МНС, ні швидкої допомоги … Співробітники теплохода в останній момент перестрибнули самі на катер, залишивши людей на платформі одних”, – повідомили очевидці.

ураган

Також постраждало місто Новоалтайськ. Городяни повідомляють, що таксисти проявили небувалий цинізм і підняли тарифи у три рази.

«Різко злетіли ціни: маршрут, який зазвичай коштує приблизно 100 рублів, зараз обійдеться майже в 300 рублів», – оголосили в Яндекс: Таксі.

Жителі Барнаула скаржаться, що ні МНС, ні гідрометеоцентр не попереджували про підготовку небезпеки.

«А де ж мнс зі своїми прогнозами. Іноді 100 раз в день», «Дві сімки (мегафон, билайн), три останніх повідомлення від МНС про 30-градусній спеці. Про грозі, вітрі нічого немає», «Вони завжди передають цілий тиждень після того, як сталося!», – коментують в соцмережах.

Нагадаємо, в Москві пройшла сильна злива з особливо великим градом. Деякі частинки льоду були завбільшки з перепелине яйце.

Злива виявився настільки сильною, що затопила деякі московські вулиці. Все це відбувалося прямо під час матчу Бельгія-Туніс, який проходив на московському стадіоні.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...