Карельська трагедія: Сестри врятованої на Сямозері дівчинки розкрили скандальні подробиці загибелі дітей (відео)

"Дуже дивно, що вони попливли вночі. Був шторм. Попереджали всіх і завжди. У них зв'язок в таборі по раціях, і вони спокійно могли дізнатися, що там", - вважає сестра врятованої дівчинки.

Жертви карельського шторму. Фото: ВКонтакте.

Сестри вижившої при інциденті в карельському таборі дівчинки змогли з'ясувати деякі подробиці трагедії, в результаті якої 15 вихованців дитячого табору загинули, потрапивши в шторм на озері, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Дуже дивно, що вони попливли вночі. Був шторм. Попереджали всіх і завжди. У них зв'язок в таборі по раціях, і вони спокійно могли дізнатися, що там", - розповіла в інтерв'ю РЕН ТВ сестра однієї з дівчаток, що вижили.

Інша сестра врятованої дівчинки розповіла про те, наскільки важко було отримати будь-яку інформацію в перші години після трагедії.

"Мені подзвонила мама, сказала, що сталася трагедія. Я стала дзвонити в екстрені служби. Тільки через годину я змогла дізнатися, що з сестрою все в порядку", - сказала вона.

Нагадаємо, 18 червня мешканці дитячого табору потрапили в шторм на Сямозері в Карелії під час походу на човнах, в результаті чого загинули 15 вихованців. Всього на воді перебувало 47 дітей і четверо дорослих.

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...