Карма? - Росія зазнала принизливої поразки від карликової держави на ЧС-2018

​Після цієї перемоги уругвайці фінішували на першому місці у групі. - Їхня збірна виграла група A на Чемпіонаті світу 2018 року з футболу. Збірна Росії з ганьбою пролізла у 1/8 фіналу домашнього чемпіонату світу з футболу.

У третьому поєдинку представники Південної Америки зустрічалися з господарями турніру – росіянами і не підвели сподівання своїх, і не тільки, вболівальників, зазначають Патріоти України.

Уругвайці повели у рахунку вже на 10-й хвилині, коли Луїс Суарес пробив точно у кут воріт зі штрафного.

А у середині таймі латиноамериканці подвоїли свою перевагу. Дієго Лаксальт наважився на дальній удар, який вийшов не зовсім вдалим, проте м’яч рикошетом від Дениса Черишева полетів у кут воріт.

А на 36-й хвилині стало зрозуміло, що шансів відігратися у Росії буде обмаль – другу жовту та відповідно червону картку отримав Ігор Смольников.

Росіяни довгий час протягом другого тайму не йшли вперед великими силами. Лише у завершальні хвилини, чим скористалися уругвайці, забивши третій м’яч. Відзначився Едінсон Кавані.

Чемпіонат світу 2018 року з футболу

Група A

Уругвай – Росія – 3:0 (2:0)

Голи: 1:0 – Суарес (10), 2:0 – Черишев (23, а/гол), 3:0 – Кавані (90)

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...