Карма? На палаючих танкерах біля Керченської протоки сталася нова НП

Біля берегів Криму триває пожежа на танкерах під прапором Танзанії - "Маестро" і "Канді", які спалахнули 21 січня. На них почали рватися швартові троси. Про це 23 січня заявили у Росморрічфлоті, повідомляють Патріоти України.

Як стало відомо, танкери почали рухатися, "Канді" змістився уздовж корпусу "Маестро" на відстань приблизно 20 метрів.

"О 11:50 за московським часом надійшло повідомлення від багатофункціонального аварійно-рятувального судна "Спасатель Демидов": почали рватися швартовні кінці, якими судно CANDY пришвартоване до судна MAESTRO, залишилося два поздовжні", — йдеться у повідомленні.

Згідно з останніми даними, з кораблів врятовані 12 осіб, 10 загинули. Усього на борту двох суден перебували 32 людини, доля десяти членів екіпажу невідома — їх продовжують шукати.

"Судна не затонули, оскільки конструкції, які відповідають за їхню плавучість, поки залишаються цілими. Періодично до танкерів, які продовжують горіти, підходить судно "Спасатель Демидов", воно зрошує для охолодження райони, які примикають до горіння і знову відходить, щоб постійно там поряд не перебувати", — розповіли у Росморрічфлоті.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...