Карма наздогнала? У Сирії загинув російський полковник, який воював на Донбасі проти України (фото)

Кремлівське командування замовчує будь-яку інформацію про низький рівень професійності своїх бойових підрозділів. А особливо ретельно приховує втрати особового складу у зонах бойових дій. Про це розповів координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, в "Інформаційного спротиву" є інформація про те, що 22 лютого 2019 року на території Сирії загинули четверо військовослужбовців збройних сил Росії. А серед них – полковник Альберт Омаров, командир 3 окремої бригади спеціального призначення (її місце постійної дислокації – російське місто Тольятті).

Полковник Альберт Омаров приймав парад до 9 травня у 2016 році в ТольяттіЧерез загибель полковника та інших військових, як переконують інсайдери "Інформаційного спротиву", командування армії РФ вирішило звільнити від обов'язків командира угруповання військ РФ у Сирії генерал-полковника Сергія Суровкіна. Хоч призначили його лише за місяць до того.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...