Карма окупантів? У коледжі Керчі сталася нова НП, дітей евакуювали (фото, відео)

У політехнічному коледжі Керчі (анексований Крим), де нещодавно сталося масове вбивство, трапився новий інцидент, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Керч ФМ".

Так, з будівлі коледжу евакуювали всіх дітей і викладачів через загрозу теракту. "На вулиці стоять діти і викладачі. Багато хто вже пішов додому. Біля корпусу, де стався вибух, також працюють співробітники поліції, ДАІ та МНС. Машин швидкої допомоги немає", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, в приміщенні спрацювала сигналізація, і всі вийшли на вулицю. За останньою інформацією, приблизно о 13:30 за московським часом (12:30 за київським, - ред.) дітей і викладачів, які стояли біля будівлі третього корпусу політехнічного коледжу, впустили всередину.

Нагадаємо, 17 жовтня в політехнічному коледжі в окупованій Росією Керчі стався підрив бомби, начиненої металевими предметами. Згідно з версією Слідчого комітету РФ, студент 4-го курсу коледжу відкрив стрілянину в навчальному закладі, після чого наклав на себе руки.

За даними Національного антитерористичного комітету РФ, жертвами вибуху і стрілянини стала 21 людина. Кримінальну справу, порушену за статтею "Теракт", Слідчий комітет РФ перекваліфікував статтю "Вбивство".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...