"Карма" підвела: На Донеччині затримали шахраїв, які "знімали порчу" з пенсіонерів

Для того, щоб уберегти себе, пенсіонерам потрібно було віддати все золото.

Ілюстрація: wp-content

У Донецькій області поліцейські затримали родину шахраїв, яка видурювала у пенсіонерів гроші. Злочинці переконували літніх людей в тому, що на них лежить псування і обіцяли зняти її за фінансову винагороду. Про це повідомила пресс-служба поліції, передають Патріоти України.

Пара ходила по квартирах і приватних будинках у пошуках довірливих пенсіонерів. В ході розмови преступниги говорили своїм жертвам, що "їм зроблено" і пропонували свої послуги. Свої слова жінка-"чаклунка" підтверджувала ритуалом з використанням яйця і пучка волосся. Для того, щоб позбутися від прокляття пенсіонерам необхідно було віддати все золото, на яке потім шепотіла "ворожка" і зникала разом з соучасником, поки жертви все ще були налякані словами гостей.

Брат з сестрою встигли обдурити як мінімум шістьох людей. В даний час відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.190 "Шахрайство" Кримінального кодексу України.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...