Карма? У Японському морі прогримів вибух на російському судні

Унаслідок вибуху в Японському морі дістало пошкодження судно "Партизан" російської судновласницької компанії "Гудзон", повідомляють Патріоти України.

Представник компанії Валерій Уліскін зазначив, що локальний вибух стався в одному із технічних приміщень у носовій частині судна, які зазвичай використовують як комори. Пожежу ліквідували протягом 10 хвилин, після чого судно продовжило шлях.

У компанії "Гуздон" зазначили, що з лівого борту на висоті шести метрів від ватерлінії екіпаж виявив пробоїну "майже правильної трикутної форми". Листи обшивки після влучення невідомого предмета були сильно увігнуті всередину, із чого моряки зробили висновок, що сторонній предмет потрапив на борт зовні.

Уліскін зазначив, що причину вибуху поки важко визначити. У компанії не відкидають, що вибух міг статися, зокрема, внаслідок зіткнення з якимось плавучим або летючим об'єктом, влучення навчального або бойового снаряда, закладеної терористами бомби або влучення уламка метеорита.

Вибухом на судні пошкоджено комори з інвентарем, електропровіддя і швартовно-якірний пристрій. Ремонтувати судно планують у порту в Південній Кореї. За словами Уліскіна, судно було застраховано.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...