Карма? У Росії за день обвалилися два житлових будинки (фото, відео)

Зранку 7 лютого у російському Саратові на перетині вулиць Радищева і Робітничої обвалилася частина житлового будинку, повідомляють Патріоти України.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, стіна і покрівля буквально склалися через сніг на даху. На момент обвалення в будинку перебувала жінка, вона встигла вибігти.

Як пише "Взгляд.инфо", будівля була аварійною. Нині її обстежують кінологи. На місці працюють усі оперативні служби. Очевидці опублікували в мережі фото і відео заваленого будинку.

120-річний "Будинок генерала Денікіна" (так його називають) ще у 1982 році визнали аварійним, а у 1988-му призначили під розселення. Однак до цього часу в ньому залишаються мешканці, а на першому поверсі працює магазин.

За деякий час новий інцидент зафіксований на Мельничній вулиці, там під вагою снігу обвалився шиферний дах. З'ясовується питання про евакуацію мешканців із переселенням у маневрений фонд. Цей будинок також визнаний аварійним.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...