Карма? У Росії знову стався страшний вибух у житловому будинку (фото, відео)

У російському Красноярську стався потужний вибух газу в житловому будинку, в результаті чого обвалилися перекриття в трьох квартирах, повідомляють Патріоти України.

За попередніми даними, врятовано 12 осіб, ще одного чоловіка знайшли мертвим під завалами. Трагедія сталася у триповерховому будинку на Кандагарській вулиці.

Вибух також підтвердила прес-службі регіонального главку МНС РФ.

"14 лютого о 21:10 (за місцевим часом) надійшла інформація про вибух побутового газу в триповерховому житловому, за адресою: вул. Кандагарська, 3", - розповіли у відомстві.

Вибух газу спровокував руйнування на другому та третьому поверсі будівлі. У МНС зазначили, що серед 12 врятованих мешканців двоє дітей, водночас інформацію про загиблого надзвичайники не підтвердили.

У російському Красноярську стався вибух у житловому будинку. Фото: LifeShot
У російському Красноярську стався вибух у житловому будинку. Фото: LifeShot

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...