Карма? У Сирії знову розбився російський вертоліт, є загиблі

Ймовірною причиною називається технічна несправність.

Фото: ЗМІ

У Сирії на сході країни зазнав аварії російський вертоліт Ка-52, в результаті чого загинули два льотчики, повідомляють Патріоти України з посиланням на Міноборони РФ.

У той же час російські ЗМІ пишуть, що Ка-52 могли збити в Сирії при патрулюванні східних територій республіки в ході обстрілу з ПЗРК.

Аварія сталася "під час планового польоту". Тіла загиблих льотчиків були доставлені на аеродром базування. Відзначимо, за останні три роки крім Ка-52 в Сирії розбилися ще 14 російських літаків і вертольотів.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...