Катастрофа Су-27 на Вінниччині: Стали відомі нові подробиці про загиблого пілота зі США

До міжнародних навчань "Чисте небо-2018" Сет Нерінг не брав участі у жодних інших навчаннях за кордоном.

Сет Нерінг. Фото: соцмережі.

В катастрофі літака Су-27 на Вінниччині 16 жовтня під час міжнародних навчань "Чисте небо-2018" загинув 44-річний пілот зі США Сет Нерінг. Американський пілот вперше брав участь у військових навчаннях за кордоном і вперше виконував політ на літаку Су-27УБ. Про це на запит журналістів повідомили в прес-службі підрозділу Національної повітряної гвардії Каліфорнії, передають Патріоти України.

Підполковник Сет Нерінг був уродженцем міста Фресно, що в штаті Каліфорнія, але проживав у Ріно (Невада). Лави армії США Нерінг поповнив у грудні 1994 року як начальник екіпажу винищувача F-16. Після цього навчався в офіцерській школі й отримав посаду пілота.

Пілот мав тривалий стаж на винищувачах F-16 Viper (2050 годин) та на F-15 Eagle (224 години). "Мав понад 20 років досвіду роботи пілота для ВПС США та Національної повітряної гвардії Каліфорнії", – йдеться у повідомленні ВПС США.

У Національній повітряній гвардії Каліфорнії визнали, що політ на Су-27УБ був для Сета Нерінга був першим. До міжнародних навчань "Чисте небо-2018" Нерінг не брав участі у жодних інших навчаннях за кордоном. Сет Нерінг не був одруженим і не мав дітей. У США у нього залишились батьки та зведена сестра.

Джерело: Громадське.ua

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...