Катують струмом і підвішують: Козловський розповів про страшні тортури полонених бойовиками ДНР

Козловський уточнив, що під час тортур терористи кричали, що вони - це "русскій мір".

Відомий український вчений-релігієзнавець Ігор Козловський. Фото: ЗМІ

Відомий український вчений-релігієзнавець Ігор Козловський, звільнений з полону бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР"), розповів, як терористи катують українських заручників. Про це він повідомив в інтерв'ю "Радіо Свобода", повідомляють Патріоти України.

"У них невелика фантазія з приводу цього (методів катування, - ред.). Це - побиття, людей катують струмом електричним, підвішують..." - заявив Козловський.

За його словами, під час тортур бойовики вимагали, щоб він зізнався, що зберігав вибухівку. Також терористи намагалися звинуватити його в шпигунській діяльності.

"Вони кричали, що привезуть до підвалу до мене сина, щоб я визнав, що гранати, вибухівка мої. Говорили, що будуть катувати його на моїх очах", - додав учений.

"Взагалі, таке враження, що вони там зробили такий своєрідний мікс з 1937 року, 1950-х, 1970-х років СРСР. Це схоже на рольові ігри. Але ці "рольові ігри" стосуються життя людей, їх долі", - підсумував він .

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...