Казахстан покаже нові військові розробки на виставці "KADEX 2016"

Ще один сусід РФ приступив до модернізації підприємств оборонно-промислового комплексу - Казахстан.

Зразок модернізованої бронетанкової техніки. Фото: kazpravda.kz

АТ «Семей інжиніринг», що входить до складу АТ «НК «Казахстан інжиніринг», планує показати на IV Міжнародній виставці озброєння і військової техніки "KADEX 2016" нові зразки модернізованої бронетанкової техніки, інформують Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

У їх числі броньовані ремонтна евакуаційна транспортна машина (БРЕТМ) і конверсійна колісна техніка. Броньована ремонтна машина призначена для технічного обслуговування і ремонту бронетранспортерів в польових умовах, буксирування гусеничної і колісної техніки, перевезення різних вантажів і запасів матеріально-технічних засобів, а також евакуації особового складу.

Конверсійна колісна техніка виготовлена заводом на базі БТР. Вона має високу прохідність і служить для пересування в важких дорожніх умовах і в бездоріжжі, евакуації постраждалих в результаті стихійних лих. Її перевага у високій комфортабельності і надійності конструкції.

Поряд з цим підприємство представить модернізовані танки Т-72А з системою управління вогнем ізраїльської компанії «Елбіт Системс» і Т-72Б з системою управління вогнем «Сосна-У» російського АТ «Науково-виробнича корпорація «Уралвагонзавод» імені Ф.Е. Дзержинського. Метою модернізації є поліпшення тактико-технічних та експлуатаційних характеристик військової потужності за рахунок установки сучасної системи управління вогнем, поліпшення якостей рухливості, захищеності і командної керованості.

Майбутня виставка "KADEX 2016" пройде в Астані з 2 по 5 червня. Однією з її головних цілей є активний розвиток оборонно-промислового комплексу Казахстану. Як майданчик для спільної роботи казахстанських і зарубіжних виробників товарів військового призначення виставка дозволить створити додаткові умови для розвитку підприємств казахстанського ОПК.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...