Характеристики вражають: В небі Невади готуються випробувати перший пасажирський дрон в світі

Пасажирський безпілотник - звучить незвично. Чого буде більше в польоті - задоволення чи адреналіну?

У Китаї розробили перший в світі пасажирський безпілотник. Фото: 2000.uaКитайська фірма Ehang починає польотні випробування одномісного пасажирського безпілотника в американському штаті Невада, пишуть Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Ehang 184 здатний брати на борт до 100 кілограмів вантажу, підніматися на висоту до 200 метрів, літати зі швидкістю 100 кілометрів на годину і перебувати в повітрі до 23 хвилин. Зарядка акумулятора займає від двох до чотирьох годин. Зліт і посадка здійснюються за допомогою спеціального додатку (його можна запустити на планшеті, з землі або з кабіни транспортного засобу).

Пасажирський дрон Ehang 184 вперше був представлений публіці на технологічному ярмарку CES в січні 2016 року. Тоді була названа приблизна продажна ціна безпілотника: 200-300 тисяч доларів.

Уряд штату Невада уклав з компанією Ehang договір про польотні випробування дрона з метою подальшого офіційного ліцензування нового транспортного засобу. Чиновники заявили, що в майбутньому безпілотні таксі стануть частиною транспортної системи штату.

Однак деякі побоювання викликає дуже короткий час перебування в повітрі, а також відсутність резервної ручної системи управління. Нарешті, необхідно доопрацювати систему ухилення від інших літаючих об'єктів.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...