Харків'янин зробив компьютерну програму для пошуку дешевих автобусних квитків

Як гарантує розробник, це допоможе знайти і придбати квитки зручно і швидко навіть в умовах повільного мобільного Інтернету.

Харків'янин створив бота для месенджера Telegram, який дозволяє шукати дешеві автобусні квитки для поїздок по Україні та Європі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Itc.ua.

Як зазначає розробник, Telegram-бот Bussy допоможе знайти і придбати квитки зручно і швидко навіть в умовах повільного мобільного Інтернету.

Бот дає можливість знайти квиток в потрібному напрямку, достатньо просто ввести місто відправлення, місто прибуття і дату запланованої подорожі та Bussy видасть список найдешевших квитків. Купити електронний квиток можна відразу ж, перейшовши за посиланням на сторінку бронювання.

Відзначається, що бот шукає квитки по 3199 маршрутами від 214 перевізників (включаючи найбільших європейських операторів Eurolines, FlixBus, RegioJet, Ecolines та ін.). Bussy доступний двома мовами: англійською та українською.

Надалі розробник планує спростити процес оплати квитків, зробивши можливою оплату прямо в Telegram, без будь-яких посередників і запустити версію Bussy для Facebook Messenger.


Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...