Харківські мажори висновків не роблять: Брата Олени Зайцевої спіймали нетверезим за кермом

Хлопець відмовився пройти тест на драгері у присутності свідків, після чого поліцейські склали адміністративний протокол.

Василь та Олена Зайцеви. Фото: соцмережі.

Брата Олени Зайцевої, обвинуваченої у справі про смертельну ДТП у Харкові на Сумській, позбавили прав за водіння у п'яному стані. Як ідеться в документі, опублікованому на сайті Єдиного реєстру судових рішень, хлопця також оштрафували на 10 200 гривень, передають Патріоти України.
3 червня 2018 року Василь Зайцев був затриманий поліцейськими за порушення правил парковки. З'ясувалося, що водій перебував у стані сп'яніння: нечітка мова, нетверда хода, запах спиртного.

При цьому він відмовився пройти тест на драгері у присутності свідків, після чого поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП ("керування транспортним засобом у нетверезому вигляді") і ст. 122 ("порушення правил дорожнього руху").

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...