"Х*й вам": Під Одесою фермер оригінально "відповів" рейдерам (фото)

На полі поблизу села Войничеве Фрунзівського (Захар'ївського) району Одеської області з'явився великий напис, який можна прочитати з висоти, повідомляють Патріоти України.

Так, два слова викосив на врожаї пшениці місцевий фермер Анатолій К. після того, як дізнався, що орендовані ним протягом багатьох років землі передані іншій структурі.

Відзначається, що таким чином рейдери захоплюють вирощений чужими руками урожай, щоб продати вже готову сільськогосподарську продукцію.

У виданні припускають, що написом "Х*й вам" фермер "натякнув" своїм опонентам, що його урожай пшениці вони не отримають, незважаючи на маніпуляції.

Джерело: Таймер

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...