Хіти тижня. 10 років потому: Найкрасивіша в світі дівчинка знову прикувала до себе всю увагу, - Vogue (фото, відео)

У 2007 році ім'я 6-річної француженки звучало як ім'я дівчинки, яка отримала звання найкрасивішої дівчинки в світі. Тепер вона взяла участь в флешмобі «10 років потому». Але не обійшлося без скандалу.

Ім'я 6-річної француженки Тілан Блондо прогриміло у 2007му році- тоді вона отримала звання найкрасивішої дівчинки в світі. Через кілька років про неї знову заговорили всі ЗМІ, коли вона опинилася на обкладинці французького глянцю Vogue, повідомляють Патріоти України.

Однак грандіозна подія ознаменувалося скандалом - журнал розкритикували за недитячі фотографії маленької дівчинки. Але чорний піар - це теж піар. На досягнутому Тілан не зупинилася, продовживши йти до своєї мрії - стати відомою моделлю.

У 16 років Тіла засвітилася на нью-йоркській Тижні моди поряд з найпопулярнішими моделями. І знову вся увага була прикута до неї!
Зараз 17-річній красуні папараці буквально не дають проходу. Влітку її засікли з друзями на одному з пляжів Сен-Тропе.
На сторінку дівчата в Інстаграме підписані 2,9 мільйона чоловік. Тіла Блондо частенько радує шанувальників милими, а часом і дуже пікантними кадрами.

В кінці 2018 року експерти TC Candler знову склали рейтинг ста найкрасивіших жінок планети.

І пальма першості несподівано дісталася Тілан Блондо!

Такого запаморочливого успіху вона явно не очікувала: «Я не можу повірити ... Спасибі всім, хто проголосував за мене».

Щоб зрозуміти, наскільки все серйозно, варто знати, що в чоловічому рейтингу переміг Джейсон Момоа. А він, погодься, набагато більш впізнавана особистість.

А недавно Тілан вирішила взяти участь в гучному флешмобі «10 років потому» і опублікувала свій найвідоміший дитячий знімок.

Красуня тоді - красуня зараз. Згодні?


Гени - велика річ. Дивлячись на батьків Блондо , можна зрозуміти, в кого пішла така красуня. До речі кажучи, дівчина не збирається розвивати себе тільки в якості моделі. Нещодавно вона навіть знялася в фільмі!

Дивіться вихід Тілан Блондо у Каннах

Опублікував: evora

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...