Хіти тижня. "2018-й став для мене найгіршим": Польська зірка радянської комедії розповіла про своє горе

Барбара Брильська зазначила, що після ланцюжка трагічних подій їй буквально "не хочеться жити".

Барбара Брильська. Фото: соцмережі.

Зірка фільму "Іронія долі, або З легким паром!" Барбара Брильська розповіла про трагедію, яка сталася у її родині. У 2018 році артистка втратила свою матір, а також помер її колишній чоловік і батько дітей Брильської. Про серйозні втрати і переживання Барбара розповіла в інтерв'ю для видання "СтарХит", передають Патріоти України.

Брильська зазначила, що після ланцюжка трагічних подій їй буквально "не хочеться жити". Актриса почувається самотньою, а ще звинувачує медиків у тому, що вони зневажливо поставилися до її мами.

"2018 рік став для мене найгіршим. За винятком того року, коли померла моя донька, цей був найжахливішим. Тепер пішов із життя батько моїх дітей і моя мама. Мені не хочеться жити, немає сил. Я завжди була дуже енергійною. Зараз теж хочеться зробити і те, і це, а сил ніяких на це немає. Є актори, які живуть до ста років, але я не хочу", – висловилася актриса.

Також вона зазначила, що в смерті своєї матері звинувачує медиків, незважаючи на солідний вік жінки – матері Брильської було 99 років. "Знаєте, моїй мамі було 99 років, вона повинна була дожити до сторіччя, але зламала ногу. У цьому віці її просто залишили вдома, через декілька днів вона померла. У неї почалися запальні процеси, але коли вони дізналися, скільки мамі років, вирішили не допомагати. Це жахливо", – розповіла зірка "Іронії долі".

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...