Хіти тижня. А як же "родная говень"? - У топ-пропагандиста Кремля істерика через натяк свого шанувальника на закордонний маєток "великого патриота России"

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов потрапив у скандальну ситуацію в інтернеті, заблокувавши свого читача в соціальній мережі після незручного коментаря про закордонну нерухомості і російський патріотизм.

При цьому подробиці інциденту опублікував користувач, який став об'єктом помсти з боку пропагандиста, передають Патріоти України.

"С уважение относился к Владимиру Соловьеву. Нравились его патриотичные взгляды. Сегодня в его ленте задал одной посетительнице вопрос: можно ли быть патриотом и иметь недвижимость за границей? Владимир сказал, что мнение трусливого анонима никого не интересует и заблокировал", - написав він.

При цьому розлючений блогер обізвав Соловйова "говорящей головой, которая выражает не свои мысли, а заказчика". Скандальний інцидент швидко поширився по соціальним мережам, а сам Соловйов, відомий наявністю елітної нерухомості в Італії, став об'єктом насмішок.

Відзначимо, що Соловйов є топовим пропагандистом Кремля, чиє шоу регулярно виходить в прайм-тайм одного з російських телеканалів. При цьому він має розкішну нерухомість в Італії, матеріал про яку опублікували соратники Навального в минулому році.

Опублікував: Олег Устименко

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...