Хіти тижня. А як же скрепи? - Скандальна російська балерина тікає з Росії (відео)

Анастасія Волочкова оголосила, що переїжджає на Мальдіви на постійне місце проживання.

Про це вона розповіла в своєму відеозверненні до шанувальників, що опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

"Мої дорогі. Хочу повідомити, що я вирішила залишитися жити на Мальдівах. І звідси тепер здійснюватиму перельоти за творчої необхідності. Я знайшла вже давно улюблене місце на Землі і не можу йому зраджувати", – підписала вона.

Балерина заявила, що користувачі активно коментують її пляжні фото, тому вона вирішила залишитися на Мальдівах і радувати шанувальників новими знімками і відео. Після відповідного зізнання Волочкова пірнула у воду.

Варто відзначити, що в коментарях навіть зраділи її переїзду, порадивши зробити це якомога швидше.

"Тільки такої пустушки там і не вистачає. Тікай швидше", "Слава Богу. Залишайтеся на завжди", "А як же твій улюблений бруд у Саках", "Що, і на цьому відео п'яна?" – написали в мережі.


Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...