Хіти тижня. А як же тепер у Москву? Російський журналіст зробив тату з гербом України в Києві (фото)

Фото: ФБ

Московський журналіст Олександр Тверський зробив у Києві татуювання із зображенням герба України - тризуба. Фотографію він опублікував на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Зробив. Для мене це найперше символ свободи, символ протиборства імперії зла з усіма її вадами та нелюдськими жахами. Антипод рабства та диктатури. Ну і просто по-моєму нічого такий малюночок", - написав він.

Користувачі оцінили вчинок Олександра, однак тепер радять не їхати в Москву. "Вау! Сашо, це дуже сміливо! Бережи себе!", "Малюнок бомбезний! Лякати ваших поліцаїв влітку", "Це просто подвиг! Як? Ви ж росіянин? А додому тепер як? Може, тут залишитеся?" - відреагували користувачі.

Однак дехто вважає його вчинок нерозсудливим. "Мені відразу згадався випадок як тварина 19-тирічному хлопчикові руку відрізала через татуювання "Слава Україні". Ой, Сашо, не тільки в Росію не потрібно повертатися, у будь-якій країні тепер із коротким рукавом ризиковано", - зазначила Світлана Голуб.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...