Хіти тижня. А ви кажете "Паша Мерседес": У мережі показали маєток настоятеля Києво-Печерської лаври (відео)

30 листопада СБУ провела обшук у настоятеля Києво-Печерської лаври, митрополита УПЦ МП Павла (Лебедя). Обшук проводився на території маєтку в селі Вороньки Бориспільського району Київської області.

В УПЦ МП заявили, що територія, де проводився обшук, це нібито церковне «підсобне господарство». Журналісти телеканалу «Прямий» скористалися дроном і виявили, що на території цього «господарства» знаходиться солідний двоповерховий особняк з мансардою та терасою, передають Патріоти України.

Загальна площа будівлі - 580 квадратних метрів. Усередині в будівлі італійські і англійські меблі, а приміщення оздоблені мармуром. Поблизу знаходяться гостьовий будинок і будинок для охорони. В цілому маєток займає близько гектара.

Нагадаємо, обшук у Павла Лебедя проходив в рамках кримінального провадження про розпалювання міжконфесійної ворожнечі (частина 2 статті 161 Кримінального кодексу). Крім того, зараз ведеться перевірка в Києво-Печерській Лаврі та інвентаризація святинь в лаврських храмах.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...