Хіти тижня. А ви це знали? Що можуть "розповісти" руки про стан вашого здоров'я

Навіть незначні зміни на руках - нерівні нігті чи суха шкіра - можуть сигналізувати, що необхідно звернутись до медиків.

Ілюстрація: heaclub.ru

Якщо руки тремтять - це може свідчити про надлишок кофеїну в організмі, заявляють медики, повідомляють Патріоти України.

Також таку реакцію можуть спричинити і ліки, зокрема, від астми або антидепресанти. А ще це може бути симптомом розладу нервової системи і навіть хвороба Паркінсона.

Якщо шкіра на руках лущиться - організму бракує вітаміну B, який зберігає природну вологу. Варто для його поновлення в організмі їсти арахіс, гриби, тунець і авокадо.

Коли нігті стають слабкими і крихкими - у вас нестача цинку, який сприяє росту і відновлення клітин шкіри. Додайте до раціону паростки пшениці, горіхи, червоне м'ясо та інше.

Відчуття сухості і легкого свербежу і креми не допомагають - варто піти до лікаря, адже це може бути симптомом дерматиту. Темна смужка на нігтях може свідчити про ранній стадії меланоми.

Якщо нігті ламкі або незвично пластичні і гнучкі - одна з ознак низького кальцію і нестачі білка у раціоні. Їжте молочні продукти, сардини і шпинат. Пігментація (коричневі плями) на шкірі рук – ознака старіння організму.

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...