Хіти тижня. "Алла, як ти могла": Друзі Пугачової обурені її поведінкою (фото)

Друзі Алли Пугачової ображаються на легендарну співачку, повідомляють Патріоти України.

Так, поведінка легенди естради Алли Пугачової останнім часом викликає подив. Справа в тому, що примадонна перестала не тільки брати участь в концертах, але й взагалі відвідувати їх. Створюється враження, що вона зреклася шоу-бізнесу.

Багато фанатів пов’язують це з сімейним побутом співачки. Але, тим не менше, як впевнені і шанувальники, і колеги Пугачової, сім’я не повинна позначатися на друзях. В даний час примадонна відпочиває з сім’єю на одному з елітних курортів.

Варто відзначити, що раніше свою відпустку Алла Пугачова проводила на віллі в Юрмалі. Лайма Вайкуле очікувала, що легендарна співачка і в цьому році вшанує присутністю її країну. Але Пугачова в Юрмалу не поїхала.

Пугачева, галкин, Вайкуле

«Просто вони хочуть для своїх дітей теплу воду, а в серпні в Юрмалі вода завжди прохолодна. У Алли з’явилася альтернатива Юрмалі. Хоча даремно вони планують мотатися туди: там бувають холодні вітри, які отруюють все навколо. Може саме через них швидше доберуться до Ризького морського узбережжя. Я буду чекати», – зазначила Вайкуле.

Деякі друзі примадонни навіть затамували на неї образу через постійні ігнори. Пугачова відмовилася відвідати і концерт Лепса, і ювілейний вечір Домогарова. Хоча співачку хотіли бачити просто як гостю, і навіть не розраховували залучати її до сценічних дійств. «Як ти могла, Алла?», – іронізують з цього приводу друзі і колеги зірки.

Разом з тим, Пугачова прийняла запрошення Миколи Баскова. Разом з представником застрахованого «золотого голосу Росії» примадонна подивилася футбольний матч між Росією і Хорватією. Голосистий блондин опублікував відповідне фото, чим немало здивував прихильниць.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...