Хіти тижня. Америка в шоці: Поліція Лос-Анджелеса застрелила зіркову кіноактрису

У четвер, 30 серпня, в Лос-Анджелесі поліція застрелила популярну в 90-е році актрису Ванессу Маркес. Трагічний інцидент стався у неї вдома.

Ванесса стала відома завдяки серіалу «Швидка допомога», в якому вона зіграла медсестру Венді Голдман. Маркес знімалася в трьох перших сезонах. Тоді її партнером був Джордж Клуні, передають Патріоти України.

Ванесса Маркес в ролі медсестри Венді Голдман в серіалі «Швидка допомога»

Крім того, актриса грала в серіалах «Район Мелроуз», «Малкольм і Едді», фільмах «Двадцять доларів» і «За кров платять кров'ю».
Маркес страждала різними психічними розладами. Вона був схильна до депресій, крала в магазинах (клептоманія). Тому продюсери перестали з нею працювати.
Увечері 30 серпня поліцію викликав власник квартири, яку орендувала 49-річна Ванесса. Він заявив, що жінка поводиться неадекватно. Поліцейські півтори години вмовляли Маркес поїхати з ними в лікарню. Вони також пропонували викликати психіатра. Поведінка Ванесси при цьому ставало все більш агресивною.
У якийсь момент вона схопила пістолет і направила його на поліцейських. Офіцерам довелося вистрілити в Маркес. У неї потрапила одна куля. Поранення виявилося смертельним. Пістолет актриси, як з'ясувалося, був іграшковим.

В даний час департамент поліції Лос-Анджелеса проводить внутрішнє розслідування в зв'язку з інцидентом.

Джерело: Факты

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...