Хіти тижня. Америка в шоці: Поліція Лос-Анджелеса застрелила зіркову кіноактрису

У четвер, 30 серпня, в Лос-Анджелесі поліція застрелила популярну в 90-е році актрису Ванессу Маркес. Трагічний інцидент стався у неї вдома.

Ванесса стала відома завдяки серіалу «Швидка допомога», в якому вона зіграла медсестру Венді Голдман. Маркес знімалася в трьох перших сезонах. Тоді її партнером був Джордж Клуні, передають Патріоти України.

Ванесса Маркес в ролі медсестри Венді Голдман в серіалі «Швидка допомога»

Крім того, актриса грала в серіалах «Район Мелроуз», «Малкольм і Едді», фільмах «Двадцять доларів» і «За кров платять кров'ю».
Маркес страждала різними психічними розладами. Вона був схильна до депресій, крала в магазинах (клептоманія). Тому продюсери перестали з нею працювати.
Увечері 30 серпня поліцію викликав власник квартири, яку орендувала 49-річна Ванесса. Він заявив, що жінка поводиться неадекватно. Поліцейські півтори години вмовляли Маркес поїхати з ними в лікарню. Вони також пропонували викликати психіатра. Поведінка Ванесси при цьому ставало все більш агресивною.
У якийсь момент вона схопила пістолет і направила його на поліцейських. Офіцерам довелося вистрілити в Маркес. У неї потрапила одна куля. Поранення виявилося смертельним. Пістолет актриси, як з'ясувалося, був іграшковим.

В даний час департамент поліції Лос-Анджелеса проводить внутрішнє розслідування в зв'язку з інцидентом.

Джерело: Факты

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...