Хіти тижня. Американська "модниця" шокувала відвідувачів супермаркету (фотофакт)

Багато з користувачів були впевнені в тому, що жінка прийшла в магазин з голим низом.

Жінка збентежила відвідувачів одного з продуктових супермаркетів в США, повідомляє видання The Sun, передають Патріоти України.
Зовнішній вигляд цієї представниці прекрасної статі дійсно викликає багато запитань. Може здатися, що та прийшла в магазин взагалі без штанів, однак це зовсім не так.
Як видно по зав'язочках на гомілках, це все ж лосини, які настільки облягають фігуру, що підкреслюють не тільки гідності.

У кадрі видно, як біля полиці стоїть жінка в обтягуючих лосинах тілесного кольору зі шнурівкою внизу. Поряд з нею стоїть візок для продуктів, в якій сидить доросла дівчина. «Нас так здивували її штани, що ми навіть не звернули увагу на 175-місячну дитину у візку!» - прокоментувала фотографію місцева мешканка на ім'я Ріннон Еллісон, яка розмістила фото.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...