Хіти тижня. Американців збентежити не вдалося: Росія зганьбилася з гімном США на хокейному чемпіонаті (відео)

Після закінчення матчу в Челябінську, який завершився розгромною перемогою США з рахунком 5:1, організатори увімкнули одночасно два гімни - США та Словаччини.

Американці не засмутилися і доспівали свій гімн без музики. Фото: скріншот з відео.

Організатори юніорського чемпіонату світу з хокею (U-18), який проходить в російських Челябінську і Магнітогорську, зганьбилися з гімном США після матчу господарів турніру проти американців, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Чемпіонат", після закінчення матчу в Челябінську, який завершився розгромною перемогою США з рахунком 5:1, організатори включили одночасно два гімни - США та Словаччини. Через деякий час музику вимкнули.

Цікаво, що американських хокеїстів це не збентежило - вони доспівали гімн своєї країни без музики. "Сталася технічна накладка, технічний збій на кубі. Там просто синхронно піднімається прапор і гімн грає. Так запрограмований куб. В результаті дві доріжки одна на одну наклалися", - пояснила прес-секретар Міністерства з фізичної культури і спорту Челябінській області Ксенія Клепініна.

"Як американцям зіпсували перемогу над Росією в Челябінську", - підписав своє відео в Twitter користувач Yevgeni Belousov.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...