Хіти тижня. "Армагеддон" у Львові: Злива з градом, затоплені вулиці, зламані дерева, поранені люди (фото, відео)

Стихія біснувалася 4 червня, недовго. Однак і звиклим до ливнів львів'янам було непереливки

У понеділок, 4 червня близько 14:00 годині до Львова присунула негода із потужним ливнем, грозою, а місцями – й градом, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дивись.info".

вулиця Шпитальня/ фото Дивись.info
Також внаслідок грози на вулиці Клепарівській, поблизу Краківського ринку впало дерево. На даний час рух ускладнено.

вулиця Джерельна

За повідомленням Гарячої лінії міста Львова, на куті вул. Галицької та пл. Ринок впала частина фасаду будинку. Потерпів громадянин Айзербаджану, мешканець м. Баку. Чоловік госпіталізований у Лікарню швидкої медичної допомоги.

Додамо, що Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що по Львову в другій половині дня із збереженням до кінця доби 4 червня подекуди грози.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...