Хіти тижня. "Армагеддон" у Новоросійську: Росіяни в істериці пишуть про диверсантів

Місто зупинилося в пробках через непрацюючі світлофори, також припинили роботу промислові підприємства, а об'єкти соціальної сфери перевели на резервні джерела живлення.

У Новоросійську сталася масштабна аварія. Фото: соцмережі.

У Новоросійську (РФ) сталася масштабна аварія на електропідстанції «Кирилівська», яка залишила без світла майже 125 тисяч осіб, що проживають в Приморському, Південному, Центральному районах і селі Мисхако, а також частково - в районі Східний. Про це повідомляє місцеве видання «Наша газета», передають Патріоти України.

Містяни відразу ж почали писати в соціальних мережах про диверсантів, які влаштували вибух на електропідстанції, однак офіційно цю версію не підтвердили. Тим часом місто зупинилося в пробках через непрацюючі світлофори, також припинили роботу промислові підприємства, а об'єкти соціальної сфери перевели на резервні джерела живлення.
У Міненерго Росії повідомили про пожежу на підстанції, в результаті чого на об'єкті спрацювала автоматична система захисту. Станом на 19:29 аварію на підстанції вже усунули, енергопостачання міста повністю відновлено, повідомили в Telegram-каналі 360tv.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...