Хіти тижня. "Аида - Ад для Путина": На Росії розгортається божевільна історія кохання до Володимира Володимировича

Росіянка переконана, слова 66-річного голови РФ "Как честный человек когда-то я должен буду жениться" мають бути адресовані саме їй, і нікому більше

У мережі знайшлася затята прихильниця президента Росії, яка регулярно зізнається Путіну у коханні. Для цього жінка створила окремий акаунт у Twitter "Аїда Путін". Авторку, судячи з викладеної інформації, звуть Аїда Хідірова, зазначають Патріоти України.

Щодня вона адресує главі РФ любовні вірші і публікує їхні спільні фотографії, виготовлені за допомогою фотошопу. "Ти вклав мені сонце в душу, А в очі — світанок. Знай, що в цілому світі кращої Людини немає!" — сказано в описі профілю.

''Мій великий падишах'': у мережі розкрилася ''любовна історія'' з Путіним

Автор публікацій називає Путіна "моїм великим падишахом", повелителем і султаном, пише, що прагне до нього "кожною клітинкою свого тіла" і живе, тільки коли бачить президента Росії.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.