Хіти тижня. "Бабло" все вирішить? - Російський актор зробив скандальну пропозицію по Криму

​Щоб «помиритися» з Україною і вирішити питання анексованого Криму, актор пропонує запропонувати сусідці безкоштовні поставки газу на 10-15 років і віддати Кримський міст.

Михайло Єфремов

Таку думку під час інтерв'ю блогеру і журналісту Юрію Дудю висловив російський актор Михайло Єфремов, передають Патріоти України.

«Ми знаємо тепер, як нам з Україною «помиритися». Треба їм цей міст (Кримський - ред.) віддати. Нехай вони гроші беруть за проїзд ... З Кримом, мені здається, треба розбиратися з Україною саме грошима. Якщо Україні посилати газ безкоштовно 10-15 років, то цілком можна домовитися. А вони піднімуться на цьому - вони будуть продавати наш безкоштовний газ іншим і на цьому заробляти», - заявив актор.
Опублікував: Олег Устименко

Нардепка Безугла привітала ДПСУ з професійним святом і відразу... образила

вівторок, 30 квітень 2024, 20:27

Народна депутатка Мар'яна Безугла привітала ДПСУ з Днем прикордонника і одразу ж розкритикувала Службу. Які претензії до прикордонників має невгамовна нардепка, вона написала у Facebook, передають Патріоти України. Безугла нагадала, що нещодавно чисель...

"Хейтер медійників та ворог свободи слова": Національна спілка журналістів закликає ЗМІ бойкотувати нардепку Безуглу

вівторок, 30 квітень 2024, 19:42

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та громадське об'єднання «Медіарух» висловилися на захист «Суспільного» і закликали припинити політичні атаки і тиск на мовника. Таким чином вони відреагували на закиди народної депутатки ...