Хіти тижня. "Бабусі-мафіозі в Україні - це група жінок у віці десь між 58 і 72 роками", - американський блогер

Цю мафію не завжди бояться, але вона впливова, добре організована і переконлива ледь не в усіх сферах життя українського суспільства.

Бабусі знають та помічають усе. Ілюстрація: Молодий буковинець.

"В Україні серйозні проблеми з мафією, особливо – починаючи з 1990-х. Місцеві звикли жити з нею пліч-о-пліч. Думаю, вони її навіть не помічають. Але як людина зі сторони, я з першого ж дня звернув на неї увагу. Ця мафія спостерігає за нами, поки ми спимо, знає, з ким проводимо час, контролює входи в багатоквартирні будинки, громадський транспорт і метро", - пише американець Пітер Сантенелло у своєму блозі на сайті видання "НВ", передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із його спостереженнями та посміхнутися. Далі - продовження прямої мови автора:

"Кажуть, що ця мафія навіть заважає молодим закоханим в університетах перевести стосунки на новий рівень. Для цього вона забороняє їм бути разом пізно ввечері в кімнатах гуртожитків. Цю мафію не завжди бояться, але вона впливова, добре організована і переконлива ледь не в усіх сферах життя українського суспільства. Ніхто не може, та й не захоче боротися із силою її домінування.

Ця мафія – бабусі.

Бабусі-мафіозі – це група жінок у віці десь між 58 і 72 роками. У цій частині світу вони вважаються старими, хоча їхній розум як і раніше гострий і спостережливий. Там, де підведе зір, на допомогу прийде загострене чуття, яке допомагає їм, ніби невидимим божествам, зосереджуватися на своїй роботі.

Будучи занадто старими для ФСБ або ЦРУ, бабусі-мафіозі відкрито і таємно застосовують свої навички на українських вулицях. Відкрито – тому що ви знаєте, що вони завжди десь поруч, спостерігають. Таємно – адже вони можуть знати про вас таке, чого ви і самі про себе не знаєте.

Всупереч віку вони мають виняткову пам'ять та інтуїцію. Бабусі-мафіозі дізнаються багато про що раніше за інших, в якомусь сенсі – вони перебувають на передовій знань. Вони знають кожну людину в будинку, кожного друга цієї людини, всі його романтичні стосунки, кожну домашню тварину, кожну покупку, кожну проблему – все. Вони можуть точно передбачити, протримається шлюб або розвалиться, чи потрапить дитина в халепу, коли подорослішає, або чи буде успішна в майбутньому. Їх можна назвати футуристами.

Немов закоренілі злочинці, вони носять метал, але не в зарядженій зброї, а у своїх золотих і срібних зубах. Їм не потрібно нападати на когось фізично – вони контролюють людей метафізично, зовні, ніби газ без запаху, що присипляє. Поживши деякий час в Києві, я відчуваю, що маленька бабуся-мафіозі живе в кожному з нас.

Не знаю, де вони здобувають свої навички, але їхня віртуозність змушує мене вірити в те, що для цієї елітної групи є спеціальні курси підготовки. Яструбині погляди, що дивляться прямо в душу, неупереджені допити, прямі й складні питання – вони здатні ефективно роздобути інформацію, не застосовуючи агресивних технік на кшталт тортур водою і ув'язнення в одиночній камері.

Якщо ви потрапите до них в немилість, бабусі-мафіозі зруйнують ваше життя. Я бачив, як це відбувається. Як і кожна хороша мафія, вони знають, як отримати свої гроші. За свій "дах" я плачу 110 гривень на місяць на послуги бабусь-мафіозі на кшталт прибирання в під'їзді будинку і, що набагато важливіше, захисту. Особисто для мене, все саме через захист.

Вони також знають, як достукатися до ваших емоцій – свій шлях вони прокладають через шлунок. Деякі бабки-мафіозі в моєму будинку пригощали мене смачною домашньою їжею.

У блискучій грі зворотної психології бабуся-мафіозі послаблює хватку, коли настає ніч. Вона розгортає матрац, робить чашку чаю і дивиться телевізор, зрідка поглядаючи на нічні зірки, листя, що гойдається від вітру або на сніг, що падає з неба. Вона глибоко занурена в свої думки. Старанно виконує свою роботу. Бабуся-мафіозі знає, що ти ще не прийшов додому, і чекає, навіть якщо спить. Вона впізнає кожну душу, що входить у двері. І на секунду не сумнівайтеся в тому, що вас буде помічено.

У світі, де за кожним нашим кроком спостерігають камери, бабусі-мафіозі в моєму домі роблять усе більш людяним. Одна з агенток називає мене своїм сином, а я називаю її другою мамою. Повертаючись до Києва після тривалої відсутності, опиняюся в її міцних обіймах. І отримую зведення секретної інформації, яку повинен знати. Бабуся-мафіозі завжди мене підстрахує.

Якщо ви вступите в союз з бабусею-мафіозі, цей зв'язок буде непорушним. І я раджу звикати до цієї мафії, адже вона нікуди не дінеться. І будьте обрежними, адже вони знають про вас усе. Будьте привітними, і їхній захист зробить ваше життя в Україні набагато кращим".

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...