Хіти тижня. "Багато до кого він може приїхати "чайку попити": Богданов попередив Україну про перебіжчика з ФСБ

За словами колишнього співробітника ФСБ, він би не став вірити версії курсанта-перебіжчика з багатьох причин.

Ілля Богданов. Фото: ВВС.

Курсант прикордонного інституту ФСБ Росії Сергій Удовиченко, який попросив політичного притулку в Україні, цілком може бути засланий для ліквідації когось із російських перебіжчиків. Таке припущення в ефірі програми "Грані війни" на ObozTV зробив колишній співробітник ФСБ, учасник боїв за донецький аеропорт на стороні України Ілля Богданов, передають Патріоти України.

"Цей персонаж не проти України, я думаю, що він працювати приїжджає по таким землякам як я. Тут багато до кого він може приїхати "чайку попити". Той же самий Ілля Пономарьов, він набагато цікавіший, ніж я", - зазначив Богданов.

За словами колишнього співробітника ФСБ, він би не став вірити версії курсанта з багатьох причин. "Це повна маячня. Після мого випадку всіх перевіряли на поліграфі, купу моїх однокурсників навіть із Камчатки просто позвільняли. Він навчався в Підмосков'ї, а там контроль набагато жорсткіше. Це не 2010 рік, це дурниця те, що він розповідає. Я б не став з ним навіть перетинатися, тому що боюся. Раніше могли недогледіти такі моменти, але після мого випадку за цим всім дуже суворо спостерігали", - підкреслив він.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...