Хіти тижня. "Багато важких поранених": Волонтер попросила киян про допомогу

В головному госпіталі Міноборони надійшло багато важких поранених, з кульовими і осколковими ранами, також є воїни без ніг, що підірвалися на мінах.

Відома волонтер Наталя Юсупова повідомила, що в Києві знову борт з пораненими бійцями і закликала небайдужих українців допомогти. Відповідний пост дівчина опублікувала у Facebook, передають Патріоти України.

"Війна не закінчується і наші воїни п'ятий рік віддають свої життя і здоров'я за нас і нашу країну! Після кожного поста про госпіталь, я отримую погрози та образи від сепарів. Ну, що сказати, це війна за незалежність українців, наші бійці захищають свою територію, волонтери допомагають як можуть", - пише волонтер.

Юсупова стверджує, що в госпіталі на даний момент багато важких поранених, з кульовими і осколковими ранами, також є воїни без ніг, що підірвалися на мінах. Чимало загиблих.

"Я прошу киян та людей з інших міст нам допомагати, хто чим може! Потреби завжди однакові: соки, вода, кава, чай, ковбаса, сир, солодке. Потрібні пелюшки, памперси не потрібні! З ліків лише знеболювальне, дексалгін і кетанов в ампулах", - зазначила Наталя.


До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...