Хіти тижня. "Багіні", що мало їдять: Міністр-"дієтолог" взяв собі в заступниці фотомодель з зарплатнею 93000, - мережа (фотофакти)

Мабуть рівень матеріального забезпечення розраховано, щоб дівчина наїдалася на ті злощасні 14%, як німці, котрих Рева ставить у приклад українцям, що "прожирають" усі 50%.

Андрій Рева. Фото: 24 канал.

У міністра соціальної політики України Андрія Реви з'явилася заступниця, зарплата якої становить 93 тисячі грн в місяць. Про це в Facebook повідомив блогер Михайло Шнайдер, передають Патріоти України.

«Как оказалось! Министр Социальной Политики Украины! Андрей Рева! Не только любитель Сытной пищи, Дорогой техники и Запрещенных социальных сетей! А еще и большой Ценитель молодых, симпатичных Девушек! Недавно Рева взял своим заместителем 30-ти летнюю Александру Чуркину! Молодую рыжеволосую девушку! А теперь внимание!!! Зарплата Александры составляет около 93 000 в месяц», — іронізує Шнайдер.

Соціальні мережі бурхливо відреагували на цю подію. Самий пристойний коментар з Києва звучить так: «олігархічний режим самої злиденної країни Європи йде у відрив».

Нагадаємо, що згідно журналістських розслідувань, сам пан міністр харчуєтьчя дієтично. І лише через щоденні регулярні замовлення витрачає приблизно 11 тисяч гривень. То є вдвічі більше, ніж загальні місячні витрати українського домогосподарства взагалі на все, не тільки на їжу. 200% таких витрат. А пан міністр нарікав, що українці тринькають на їжу 50% своїх кровних заробітків.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...