Хіти тижня. "Бандоси дуже здивувалися, коли довелося "цілувати" асфальт": У Києві злодіїв спіймали "на гарячому" (фото)

Обидва грабіжники є іноземцями, одному із яких в’їзд в Україну заборонено.

Злодіїв затримали оперативно. Фото: соцмережі.

У ніч на 10 листопада було затримано двоє грабіжників одразу після того, як вони скоїли черговий злочин. Про це повідомляє "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"Цієї ночі на Попудренко, 65, стався черговий грабіж. Двоє невідомих напали на жінку та відібрали два телефони, а також сумку із особистими речами. Дуже здивувалися бандоси, коли вже через 10 хвилин після здійснення грабунку довелося цілувати асфальт. Блискавично затримані екіпажем #105 #ППОП. Все викрадене було при них, а тому обох закрили в порядку статті 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що обидва грабіжники є іноземцями, одному із яких в’їзд в Україну заборонено. Алієв Захід Мєрза Огли, 1976 року народження, громадянин Азербайджану та Арзінадзе Мірабі Рємзіновіч, 1985 року народження, громадянин Грузії, якому з 2010 заборонено в‘їзд в Україну.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...