Хіти тижня. "Батьків розстріляли, а дитину втопили живцем": В окупованому Криму сталося моторошне вбивство (фото)

В окупованому Криму в селищі Георгієвське, недалеко від міста Керч, витягли з водойми автомобіль, в якому знайшли тіла чоловіка, жінки і їх 4-річної дочки, яких розшукували півтора тижні.

Про це повідомив місцевий житель Олександр Таліпов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
"Вбивця був не один, машина була затоплена в водоймі, батьки розстріляні, на дитину вогнепальних ран немає - дитини втопили. Ціна життя - 255 тисяч рублів (майже 127 тисяч гривень)", - нагадай він.

За його словами, сім'я хотіла обміняти свою машину на новішу, тому поїхала на зустріч з покупцем. Сім'я намагалася викликати поліцію.

"Під час огляду місця події, зазначеного підозрюваним, в районі заводу "Залив" в 10 метрах від берега в затоці на глибині 2,5 метрів водолазом виявлений автомобіль марки "Шевроле Ланос", в якому знаходилися тіла зниклих", - відзначили в Слідчому комітеті.

Нагадаємо, що жертвами виявилися 35-річний Костянтин Ларьков, його дружина 32-річна Інна Ходарєва і їх 4-річна дочка Аріна.

Опублікував: Олег Устименко

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...