Хіти тижня. Батько-лікар передчував лихе: З'ясувалися нові деталі смерті Гандзюк

Протягом останніх трьох місяців Катерина Гандзюк, яка померла в неділю, 4 листопада, в київському опіковому центрі, пережила 13 операцій. Остання була зроблена за кілька днів до смерті, повідомляють Патріоти України.

Клінічною причиною смерті активістки вважають відрив тромбу. Можливо, незважаючи на молодість (Гандзюк було 33 роки), організм потерпілої не витримав наслідків нападу. Тромб під коліном утворився після передостанньої операції.

Батько активістки - лікар, він постійно був разом з дочкою і звертав увагу медиків на те, що цей тромб необхідно видалити. За кілька днів до смерті активістці зробили ще одну операцію, після чого тромб зрушився з місця. Чи була причиною смерті Гандзюк недбалість лікарів, повинна показати експертиза.

Як пише The Newsroom, на більшій частині постраждалих ділянок тіла Гандзюк останнім часом було помітно поверхневе загоєння. Їй було дозволено виїхати на лікування за кордон. Проводити реабілітацію активістки погодилися в Австрії. Гроші на лікування нібито були вже зібрані, а контракт з австрійською клінікою підписаний.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...