Хіти тижня. "Быдло и мразь": Мережу обурив дикий інцидент з бійцем АТО у Хмельницькому (фото)

У Старокостянтинові, Хмельницької області, у відділенні "Приватбанку" невідомий чоловік відмовився пропустити поза чергою учасника бойових дій на Донбасі, інваліда 2 групи, а також ледь не порвав його документи.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє користувачка Ірина Ольховик, передають Патріоти України.

Інцидент стався в середу, 20 червня. За словами Ольховик, чоловік жбурнув паспорт ветерана АТО, ледь не порвав посвідчення УБД і сказав, щоб Дмитро (так звуть ветерана) "зробив собі наколку на лобі, що він УБД".

"І це не "південний схід", а Старокостянтинів, Хмельницька область", - обурено пишуть користувачі.

У коментарях до посту в Facebook багато хто дивується, чому Дмитро не відреагував на образи, проте їм пояснюють, що ветеран - інвалід 2 групи і не міг фізично відповісти кривдникові.

Втім деякі інші учасники бойових дій також відзначають, що не користуються посвідченням для проходу без черги.

Опублікував: Олег Устименко

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...